Ny daglig leder i Adolf Øiens Fond

 

Gry Haug Binde (58) er ansatt som ny daglig leder i Adolf Øiens Fond. Hun har de siste åtte årene vært daglig leder for Trondhjems Skiklub, og har tidligere arbeidet i Erling Haug AS som innkjøps- og logistikksjef, og i MARINTEK AS som ingeniør. Haug Binde tiltrer stillingen senest 1. mai 2020.

-Vi er meget fornøyd med ansettelsen av Haug Binde. Hun har ved sin innsats i nåværende jobb vist å ha meget gode administrative og strategiske ferdigheter, i tillegg til å være handlingsdyktig i utførelse. Dette vil være viktige kvaliteter også i hennes nye jobb, sier leder for Arbeidsutvalget i Adolf Øiens Fond, Paul E. Hjelm-Hansen.

-Det er med stor ydmykhet og glede jeg nå skal ta fatt på stillingen som daglig leder i Adolf Øiens Fond. Jeg ser frem til å jobbe i en institusjon med lang historie og dype røtter i Trondheim og som bidrar til så mange samfunnsnyttige formål, sier Gry Haug Binde.