Musiker og komponist Kristoffer Lo tildelt 100.000 kr.

Slowshift er Kristoffer Lo sitt mest personlige prosjekt, som kombinerer hans musikalske bakgrunn og favoritt-musikere i et stort band. Debutalbumet “world going one way” lanseres 26.januar 2024, og innen da vil de spille inn et nytt album i Sigur Ros’ studio, Sundlaugin, ved Iceland Airwaves i Reykjavik. Musikken er sentrert rundt et orkester, med en … Continued

Slowshift er Kristoffer Lo sitt mest personlige prosjekt, som kombinerer hans musikalske bakgrunn og favoritt-musikere i et stort band. Debutalbumet “world going one way” lanseres 26.januar 2024, og innen da vil de spille inn et nytt album i Sigur Ros’ studio, Sundlaugin, ved Iceland Airwaves i Reykjavik.

Musikken er sentrert rundt et orkester, med en blanding av influenser fra Sigur Rós til Radiohead. Slowshift inkluderer 16 strykere fra TrondheimSolistene, Tomas Järmyr fra Motorpsycho, og Brynjar Leifsson fra Of Monsters And Men. Lo ønsker en overveldende og emosjonell opplevelse for lytterne.

Kristoffer Lo mener det ikke finnes grenser i kunst. Han er utdannet fra jazzlinja i Trondheim og har bred erfaring innen musikkproduksjon, komposisjon, og turnering.

Stipendet fra Adolf Øiens Fond gir meg muligheten til å gjennomføre prosjektene og drømmene jeg har med Slowshift. Det er omfattende på mange vis å ha med seg så mange profesjonelle musikere i bandet sitt, men kunsten må komme først og det er det Adolf Øiens Fond gir muligheten til.

Kristoffer Lo, musiker og komponist