vinnere Etablererstipend 2019
Vinnerne av Etablererstipendet 2019. Foto: Kristoffer Wittrup/Næringsforeningen.

Åpner for søknader om Etablererstipend

Adolf Øiens Fond for Næringsutvikling deler ut 1,5 millioner kroner til tre gode prosjekter i Trondheimsregionen høsten 2020. Styret i stiftelsen håper midlene vil bli et viktig bidrag i en krevende tid for næringslivet og regionen.

Adolf Øiens Fond for Næringsutvikling deler ut 1,5 millioner kroner til tre gode prosjekter i Trondheimsregionen høsten 2020. Styret i stiftelsen håper midlene vil bli et viktig bidrag i en krevende tid for næringslivet og regionen.

– Vi tror Etablererstipendet blir ekstra viktig i år. Kombinasjonen av korona-krise og oljeprisfall er dramatisk, og vi håper at årets Etablererstipend kan bidra positivt til noen av regionens hardt prøvede vekstselskaper, sier Rigmor Bråthen, styreleder i Adolf Øiens Fond for Næringsutvikling.

Årets utdeling er den syvende i rekken.

Fjorårets vinnere av Etablererstipendet var:

  • Cimon Medical AS
  • Costail AS
  • Mode Sensors AS

 

Søknadsfristen for å søke Etablererstipend er 20. juni 2020. Retningslinjer for søkere og søknadsskjema finner du på oienfond.no/sok-stotte. Utdelingen vil finne sted under Manifestasjon den 1. oktober 2020.